Esta es mi primera entrada.
He decidido comenzar esta nueva singladura para explorar nuevas formas de comunicación. Podéis visitarme en mi web www.rusticpa.net.
Desde aquí invito a todos los "locos" por el buen pan ha dejar sus comentarios.
Aquesta es la meva primera entrada.
He decidit començar aquest nou cami per explorar noves formes de comunicació.
Podeu veurem a la meva web www.rusticpa.net .
Des de aquí convido a tots els boixos per el pa bo ha deixar els seus comentaris.
miércoles, 24 de mayo de 2006
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
3 comentarios:
Escribe aquí tus comentarios sobre el tema de panadería
hola i gracies per donar facilitat per poguer intercanviar opinions aquests tema que particularment m'interessa molt. No trobeu que el PA i tots els seus derivats són cada dia pitjor? ja seria hora de començar a fer les coses bé!!! en aquests moment tinc les hores molt ocupades en la meva empresa , pero sapigues que el PA que menjo l'he elaborat jo i ja fa és de 2 anys que és aixi, sino fos així estic quasi convençut que muntaria una FLECA pero autentica!!! amb PA , coca, panets, de gran qualitat.
Jo no cap expert ni molt menys, pero no creieu que amb una bona farina i una mica de temps es pot fer coses de molta qualitat?? la meva pregunta és si el forn també és important ja que personalment penso que el més important és la massa.
Bé ja parlarem i molta sort!!! si em llanço am el tema de la FLECA ja em donareu un cop de mà no???
gracies,
PITU
Hola Pitu,
Per l'elaboració d'un pa de qualitat tots els factors son importants. Durant molts anys he tingut fleques i et puc ben assegurar que la gent (en la grand majoria) no sap apreciar el bon pa i no el valora. Si fas pa de qualitat el tindràs que vendre car i la gent no te'l comprarà, preferirà comprar-l'ho a la gasolinera.
La vida del forner es molt dura i no està suficientment valorada per la societat.
Salutacions cordials.
Publicar un comentario